نوشته شده توسط : pari

پیامدهای حملات سایبری به یک سایت چیست؟ در این مقاله به بررسی یامدهای حملات سایبری به یک سایت می پردازیم

خسارت مالی: اگر وب سایت شما منبع درآمد شماست و البته توسط هکرها تسخیر شده است، در واقع تا زمانی که منتشر و فعال شود، پول خود را از دست می دهید. علاوه بر این، در بدترین حالت ممکن است با از دست رفتن اطلاعات خود مواجه شوید.

 از دست دادن اطلاعات: حمله ای با هدف هک کردن یک سایت، این قدرت را دارد که سایت را به طور کامل نابود کند. بنابراین اگر یک وبلاگ شخصی داشته باشید، در واقع خاطرات با ارزش خود را از دست خواهید داد و اگر یک وب سایت تجاری راه اندازی کرده باشید، به این معنی است که تا زمانی که سایت خود بازسازی نشود، نمی توانید حضور آنلاین داشته باشید.

  سرقت اطلاعات: اگر سایت شما توسط بدافزار به خطر بیفتد، هکرها ممکن است اطلاعات مشتری از جمله رمز عبور یا حتی اطلاعات پرداختی را که هنگام خرید آنلاین در سایت شما وارد یا ذخیره شده است، سرقت کنند. گاهی اوقات هکرها صفحات فیشینگ را در وب سایت ما قرار می دهند که ممکن است قانونی به نظر برسد، اما در واقع برای سرقت اطلاعات ایجاد شده اند. حتی ممکن است ایمیل های فیشینگ دریافت کنید که برای سرقت اطلاعات حساس تجاری یا نصب بدافزار در سایت مورد نظر طراحی شده اند.

تغییر مسیر و لینک های مخرب: هکرها می توانند بازدیدکنندگان را از سایت مورد نظر خود به وب سایتی با محتوای مخرب هدایت کنند که احتمال هک شدن را افزایش می دهد. هکرها همچنین می توانند لینک هایی از یک سایت به سایت شما اضافه کنند تا رتبه آن را در موتورهای جستجو افزایش دهند، اگرچه این لینک ها ممکن است به سایت های مخرب و غیر قابل اعتماد هدایت شوند.

 افزودن به لیست سیاه موتورهای جستجو: هدف گوگل تامین امنیت کاربران خود است و به همین دلیل وب سایت های ناامن را در لیست سیاه خود قرار می دهد. در واقع این بدان معناست که اگر سایت شما توسط چنین سایت هایی مورد حمله و هک قرار گیرد، از نتایج جستجوی مرورگر حذف می شود و دیگر در دسترس کاربران نخواهد بود، زیرا به محض اینکه نام سایت شما جستجو شود، اشتباه می شود. ناامن مواجه خواهد شد.



:: برچسب‌ها: حمله سایبری ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari

راهکارهای حفظ امنیت سایت کدام اند؟

سیستم مدیریت محتوا، قالب ها و افزونه ها را فقط از منبع اصلی دانلود کنید
متاسفانه دلیل اصلی به خطر افتادن امنیت بسیاری از سایت ها عدم رعایت اصل دریافت سیستم مدیریت محتوا، قالب ها و افزونه ها تنها از منبع اصلی است. ساختار فایل ها را می توان به راحتی تغییر داد و می توان آنها را با بدافزار، پوسته، هرزنامه و... ترکیب کرد. بنابراین، هر فایلی که از منبع غیر اصلی دریافت شود، می تواند حساس و حاوی انواع بدافزارها باشد. اکیدا توصیه می کنیم برای جلوگیری از مشکلات جدی و به خطر انداختن امنیت سایت خود از این اصل پیروی کنید.

از یک رمز عبور قوی استفاده کنید و از آن محافظت کنید
یکی از مواردی که همه بر آن اتفاق نظر دارند و متاسفانه درصد کمی به آن اهمیت می دهند، بحث استفاده از رمز عبور قوی و محافظت از آن است. یک رمز عبور خوب و قدرتمند باید بیش از 8 کاراکتر داشته باشد، ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک - اعداد و کاراکترهای خاص مانند @,%! و شبیه باشید نکته دیگر محافظت و تغییر آن است. اطلاعات حساس باید به طور ایمن محافظت شوند. خوشبختانه، سیستم هایی مانند Bit Locker و مانند آن می توانند از اطلاعات حساس ما مراقبت کنند. موضوع دیگر تغییر دوره ای رمز عبور است که برای محافظت در برابر حملات brute force باید در فواصل زمانی معینی مانند یک بار در ماه تغییر داده شود.

سطح مناسب دسترسی به اطلاعات را تعیین کنید
تعیین سطح دسترسی مناسب به ویژه برای فایل هایی که حاوی اطلاعات کلیدی مانند اطلاعات پایگاه داده هستند، مهم است. در این صورت باید سطح دسترسی به فایل داده شود تا فقط وب سرور و صاحب فایل بتوانند اطلاعات داخل فایل کانفیگ را بخوانند و به هیچ وجه قابل خواندن و نوشتن نباشد. برای سایر فایل ها و دایرکتوری ها باید یک سطح دسترسی معقول و استاندارد تعیین کنیم و از دادن دسترسی سطح بالا خودداری کنیم.

از مسیر ورود به سایت محافظت کنید
استفاده از قابلیت محافظت از مسیر ورود به مدیریت سایت توصیه می شود. این امر در تامین و کمک به امنیت سایت موثر بوده و در برخی موارد حفاظت اولیه را به همراه دارد. فرض کنید در مواردی نام کاربری و رمز عبور سایت شما به دست یک هکر افتاده است، با این کار می توانید از مشاهده مسیر مدیریت توسط هکر جلوگیری کنید. همانطور که در ابتدای بحث گفته شد امنیت 100% نیست اما با انجام امور امنیتی می توان تا حد زیادی از مشکلات امنیتی جلوگیری کرد و در واقع با انجام صحیح و تامین امنیت سایت می توان روی اقدامات انجام شده در شرایط بحرانی حساب کنید. همچنین تجربه نشان داده است که بسیاری از آسیب پذیری های دیگر با پیکربندی امنیتی صحیح پوشانده شده اند. در بحث امنیت، کوچکترین اقلام نیز اهمیت خاص خود را دارند.

محدودیت های دسترسی و مشاهده را تنظیم کنید
امنیت سایت با تنظیم محدودیت های دسترسی تا حد زیادی بهبود می یابد. در سایت ها می توان با اعمال محدودیت هایی مانند تعریف IP از مشاهده یک مسیر یا فایل خاص توسط افراد خاص جلوگیری کرد. در این حالت، به وب سرور دستور داده می شود که در صورتی که IP کاربر غیر از مقدار یا مقادیر تعریف شده باشد، با پیام ممنوع یا دسترسی ممنوع است. امکان استفاده از این قابلیت در وب سرورهای تحت لینوکس و ویندوز وجود دارد و به راحتی می توان از آن استفاده کرد. پیشنهاد می کنیم از امکان محدودیت IP به خصوص در مسیر مدیریت سایت خود استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: امنیت سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari

در این مقاله به چند اصطلاح رایج در طراحی سایت می پردازیم.
سئو چیست؟
SEO مخفف Search Engine Optimization است، همه ما از موتورهای جستجو مانند گوگل یا بینگ برای یافتن عباراتی که می خواهیم استفاده می کنیم، حقیقت این است که موتورهای جستجو فقط یک ربات هستند نه یک انسان، بنابراین باید از اصول خاصی برای ساخت محتوا استفاده کنیم. وب سایت ما برای آنها قابل درک است و سعی کنید با استفاده از تکنیک های مختلف در بالای نتایج جستجو قرار بگیرید.
به عنوان یک طراح و برنامه نویس وب سایت، باید از تگ های HTML و موارد دیگری استفاده کنید که محتوای سایت را برای موتورهای جستجو قابل درک می کند. در صورت تمایل می توانید با یک جستجوی ساده (جستجوی سئوی درون صفحه) اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.

طراحی ریسپانسیو چیست؟
تا چند سال پیش گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها در همه جا وجود نداشتند و مردم فقط با استفاده از رایانه خود در اینترنت گشت و گذار می‌کردند، اما امروزه تعداد زیادی از بازدیدکنندگان یک وب‌سایت از طریق تلفن همراه خود در اینترنت جستجو می‌کنند.
بنابراین وب سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که کاربر بتواند به راحتی مطالب را در دستگاه هایی با صفحه نمایش کوچکتر مشاهده کند، یکی از راه هایی که می توانید این قابلیت را در صفحات سایت خود فعال کنید، استفاده از طراحی وب ریسپانسیو است.
در این تکنیک اندازه صفحات وب متناسب با اندازه صفحه نمایش دستگاه تغییر می کند و به گونه ای نمایش داده می شود که محتوای سایت به خوبی قابل مشاهده و قابل استفاده باشد.

هاست چیست؟
به زبان ساده، هاست به فضایی بر روی سرور اطلاق می شود که می توانید اطلاعات و فایل های سایت خود را در آن آپلود و نگهداری کنید، هاست نیاز به تمدید ماهانه یا سالانه (بسته به ارائه دهنده) دارد و در صورت عدم پرداخت هزینه. دسترسی شما به هاست قطع می شود و سایر کاربران نمی توانند سایت شما را مشاهده کنند.

شرکت های زیادی هستند که در ایران هاست ارائه می کنند، به عنوان مثال یکی از این شرکت ها که خدمات و پشتیبانی خوبی در این زمینه ارائه می دهد، شرکت نتافراز است که می توانید هاست مورد نیاز وب سایت خود را از این شرکت تهیه کنید.

دامنه چیست؟
زمانی که می خواهید یک سایت را مشاهده کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که URL آن را در مرورگر خود وارد کنید. این URL دامنه نامیده می شود. و برند یک وب سایت است پس بهتر است در انتخاب دامنه سایت خود دقت کنید و نام مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید.

همچنین باید هزینه ای سالانه برای دامنه پرداخت کنید که بسته به نوع پسوند دامنه متفاوت است (مثلاً دامنه های ir بسیار ارزان تر از دامنه های com.) هستند. معمولا شرکت های هاستینگ دامنه نیز ارائه می دهند، پس خرید کنید شما همچنین می توانید از طریق همان شرکتی که میزبان آن است برای دامنه اقدام کنید.



:: برچسب‌ها: اصطلاحات طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari

وب سایت های زیادی در سراسر جهان وجود دارد، اما هیچ کدام از آنها 26 سال قدمت ندارند. اولین وب سایت جهان، W3، در 6 آگوست 1991 متولد شد. این وب سایت که توسط تیم برنرز لی توسعه یافته است، هنوز در http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html موجود است. در دسترس.
همانطور که با مراجعه به آدرس اینترنتی اولین سایت دنیا مشخص است، این سایت و سایر وب سایت های اولیه که از همان سایت پیروی می کردند، طراحی خاصی نداشتند و از عناصری مانند تصویر، ترکیب رنگ یا فایل صوتی استفاده نمی کردند. به تدریج با معرفی مرورگرهای مختلف توسط نت اسکیپ و مایکروسافت که بازیگران اصلی دوران جنگ مرورگرها در این سال ها بودند، با استفاده از عواملی چون جاوا اسکریپت و HTML، نحوه طراحی گرافیکی و شکل دهی و رندر صفحات وب هموارتر شد. به نظر می رسد که مایکروسافت تأثیر زیادی در این امر داشته است. در سال 2000، با معرفی اولین نسخه اینترنت اکسپلورر برای سیستم های مک که به طور کامل از HTML 4.1 و CSS 1 پشتیبانی می کرد، انقلاب عظیمی در مرورگرها و طراحی سایت به وجود آمد. جالب است بدانید که این اولین مرورگری بود که به طور کامل از فرمت تصویر PNG پشتیبانی می کرد.

مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت چیست؟
علاوه بر خود طراحان وب سایت، برای موفقیت و درخشش یک وب سایت در نتایج گوگل، افراد زیادی باید در توسعه و نگهداری آن مشارکت داشته باشند. در واقع، طراحی یک وب سایت تنها آغاز یک فرآیند عالی برای سودآوری یک سایت است.

هنگام راه اندازی یک کسب و کار آنلاین، ابتدا باید یک وب سایت خوب طراحی کنید. در این فرآیند علاوه بر طراح وب، باید با کارشناسان دیگر نیز همکاری داشته باشید. در ادامه در قالب لیستی به بررسی مشاغل و تخصص های مربوط به راه اندازی و نگهداری سایت می پردازیم.

شما به یک طراح گرافیک نیاز دارید تا دکمه ها، چیدمان و لوگوی مناسب را برای شما طراحی کند.
یک متخصص بازاریابی دیجیتال به شما می گوید که از چه استراتژی هایی استفاده کنید تا همیشه با استفاده از تکنیک های بازاریابی آنلاین، بیشترین ترافیک را به سایت خود هدایت کنید.
یک متخصص کپی رایتینگ کسی است که به شما کمک می کند محتوای مرتبط ایجاد کنید و هدف SEO خود را دنبال کنید. همانطور که می دانید امروزه یکی از مهم ترین ابزارها برای افزایش ترافیک موثر به سایت، محتوای مناسب و استفاده از کلمات مناسب است. یک متخصص تولید محتوا در کنار یک متخصص دیجیتال مارکتینگ می تواند حضور شما را در صفحه اول گوگل تضمین کند. البته برای بهتر و موثرتر جلوه دادن محتوای خود می توانید از یک فرد به عنوان متخصص سئو نیز استفاده کنید.
طراح UI یکی دیگر از مشاغل مرتبط با طراحی و نگهداری سایت است. این شخص می تواند در ایجاد معماری اطلاعات، طراحی کاربر محور، طراحی جذاب و همچنین بهبود عناصر ظاهری سایت به شما کمک زیادی کند.
همانطور که می بینید طراحی سایت به دانش فنی و یادگیری اصول کدنویسی و سایت آنلاین محدود نمی شود. در این روش، یا باید تمام تخصص ها را داشته باشید، یا تیمی از متخصصان با دانش فنی مناسب ایجاد کنید.



:: برچسب‌ها: مشاغل طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari

در طراحی سایت چه اصولی باید رعایت شود؟ در این مقاله به بررسی برخی از اصول طراحی سایت اشاره می کنیم
ریتم

ریتم به تکرار عناصر مهم در صفحه اصلی اشاره دارد تا بتوانید در سایت خود انسجام ایجاد کنید. به عنوان مثال، شما می توانید با یک کار ساده مانند استفاده از لوگوی خود در تمام محتوا یا استفاده از فونت یک دست، ریتمی ثابت ایجاد کنید که استفاده از وب سایت شما را برای مخاطبان بسیار آسان می کند و از شلوغی و سردرگمی جلوگیری می کند. ازشون اجتناب کن.

سلسله مراتب
همانطور که معمولاً هنگام چیدن و مرتب کردن اقلام با موارد بزرگتر شروع می کنیم، در طراحی سایت نیز باید از سلسله مراتب استفاده کنیم. به عنوان مثال، شما هرگز نام کسب و کار خود را در پایین صفحه وب سایت خود قرار نمی دهید. بر این اساس، پس از نام تجاری و لوگوی سایت خود، عناوین اصلی و موضوعاتی که قرار است در هر صفحه از سایت در مورد آنها صحبت کنید را به ترتیب فهرست کنید. در همان ابتدای صفحه باید به مخاطبان خود نشان دهید که در چه زمینه ای تخصص دارید.

فضای سفید
در طراحی هنری و قرار دادن عناصر (ترکیب بندی) فضاهایی که خالی هستند به فضای سفید معروف هستند، فضای سفید می تواند نقش بسیار مهمی در طراحی بصری وب سایت داشته باشد. اگر کل صفحه وب سایت خود را پر کنید، این کار به ایجاد آلودگی بصری کمک می کند و به هم ریختگی باعث سردرگمی مخاطبان می شود و بلافاصله سایت شما را ترک می کند، بنابراین باید بدانید که به عنوان یک طراح وب سایت باید از فضای خالی کافی استفاده کنید تا وب سایت شما شلوغ و بی هدف نیست
تمامیت
یکپارچه سازی زمانی اتفاق می افتد که تمام عناصر دیگر ذکر شده در بالا با هم جمع شوند تا یکپارچگی ایجاد کنند. این ادغام به مخاطب اجازه می دهد تا به راحتی با وب سایت شما ارتباط برقرار کند.
ممکن است در ابتدا نتوانید طراحی وب سایت خود را یکپارچه کنید و ممکن است لازم باشد چندین بار این کار را انجام دهید تا یکپارچگی مورد نیاز را ایجاد کنید، اما هنگامی که یکپارچه شدید، متوجه خواهید شد که کدام عناصر. آنها در طراحی وب سایت شما ضروری هستند، که به شما امکان می دهد موارد غیر ضروری را حذف کنید تا بتوانید سایتی یکپارچه داشته باشید که توجه مخاطبان خود را به خود جلب کند.



:: برچسب‌ها: اصول طراحی ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari

وب چیست؟
شبکه جهانی وب یا به اختصار www، بخشی از اینترنت است و دارای منابعی از صفحات وب است که هر یک دارای URL خاصی هستند و توسط آنها مسیریابی می شوند. کاربر می تواند با وارد کردن صفحه وب مورد نظر در مرورگر به صفحه وب دسترسی پیدا کند. آدرس وب سایت شما دارای چندین بخش است:

پروتکل (http یا ftp)
www (محیط خدمات اینترنتی)
نام دامنه یا نام سایت
پسوندهای دامنه (com .org، .ir، .net و…)
این قسمت حاوی اطلاعات سایت است و صفحه اصلی سایت index.html نام دارد که شامل متون و تصاویری است که طراح سایت نحوه چیدمان آن را تعیین می کند.

وظایف یک طراح وب چیست؟
وظایف یک طراح وب بستگی به این دارد که چه بخشی از سایت را عهده دار طراحی و ساخت آن است. راه اندازی یک وب سایت حرفه ای به دو تیم یا دو نفر نیاز دارد. تیمی برای طراحی شکل و ظاهر سایت و تیمی برای طراحی کد سرور و کدهایی که برای کاربران قابل مشاهده نیست.

انواع طراحی سایت چیست؟
در این مقاله قصد داریم انواع طراحی سایت را بررسی کنیم. سایت ها به دو دسته کلی وب سایت استاتیک و وب سایت پویا تقسیم می شوند.

در سایت های استاتیک یا استاتیک:
فقط قسمت جلو انجام می شود یعنی مطالب سایت فقط یک بار جمع آوری می شود و هر صفحه از سایت جداگانه طراحی و بارگذاری می شود. در این سایت ها هرگونه تغییر باید توسط طراح و کارشناس سایت انجام شود. این مدل معمولاً برای طراحی وب سایت های ارجاعی (که محتوای آنها برای مدت طولانی تغییر نمی کند) استفاده می شود.

سایت پویا:
در طراحی این سایت ها هم جلو و هم پشت برنامه ریزی می شود. سایت های پویا نیاز به تغییر مداوم محتوا دارند و با توجه به کاربرد سایت طراحی و توسعه می یابند. در سایت های داینامیک، برنامه نویس مسئولیت پویایی وب سایت را بر عهده دارد و باید اسکریپتی طراحی کند تا سایت کاملاً پویا باشد.

اما آنچه در زیر می آید بررسی این سوال کلی است که "کاربرد طراحی وب چیست و هدف از طراحی آن چه می تواند باشد؟" در دنیای امروز، یک سایت تقریبا برای هر هدفی طراحی شده است تا به عنوان پایگاه اطلاعاتی، فروش و غیره مورد استفاده قرار گیرد. موفق ترین این سایت ها آنهایی هستند که اصول طراحی و بهینه سازی سایت را برای نمایش مطالب به مخاطبان خود رعایت کرده اند. طراحی و ساخت یک وب سایت کارآمد و موفق باعث می شود که جدیدترین محصولات با مشخصات کامل آنها در کمترین زمان ممکن در اختیار مخاطبان قرار گیرد که این امر موجب رشد مشتریان و افزایش سود فعالیت اقتصادی می شود.



:: برچسب‌ها: طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pari
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد